4e Lustrum – ‘t Wilde Oosten

Vanaf 28 september viert de Sportkantina haar 4e lustrum! Iedereen is van harte welkom om dit samen met ons te vieren. Zie onder de afbeelding voor het programma!

Programma

28 september [12:30]: Stroopwafels @ O&O-plein

Wij zijn jarig! En wie jarig is trakteert! Een stroopwafel met een mooie ballon, want wie wil dat nou niet? Woensdag 28 september in de pauze zijn wij te vinden op het O&O plein. Zien we je dan?

30 september [19:00 inloop, 21:00 aanvang]: Beermile @ UTrack

Let op: bij dit evenement is een coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht!

Terug van weggeweest: de Beermile. Schrijf je samen met drie teamgenoten in en strijd voor de titel van het beste Beermile-team van Enschede. Inschrijven kan t/m 30 september, 12:00 onderaan deze pagina. De bar bij de UTrack opent om 19:00. De Beermile zelf zal in estafettevorm worden gelopen met Grolsch 0.0%. vanaf 21:00. Uiteraard is er ook normaal pils aanwezig voor als je niet aan het rennen bent. Inschrijven hoeft alleen als je mee wilt rennen, toeschouwers zijn van harte welkom zonder inschrijving.

4 oktober [19:00]: Karaoke @ Sportkantine

Let op: bij dit evenement is een coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht!

Sing us a song you’re the karaoke-man… Maandag de 4e van oktober organiseert de Sportkantine een karaoke-avond als lustrumactiviteit! Neem je beste stem mee, zing vals of smeer je gouden keeltje eerst met een drankje en zing mee! De karaokeavond begint om 19:00 in de Sportkantine.

6 oktober [19:00]: Barteamfeest @ Sportkantine (thema: ‘t Wilde Oosten)

Let op: bij dit evenement is een coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht!

Het lustrum is niet compleet zonder het legendarische barteamfeest. Na twee jaar zal hier een nieuw barteam van het jaar worden gekozen. Nieuw dit jaar: het feest is open voor iedereen. We zullen terug gaan in de tijd met een historische bierprijs van € 0,40! Zet je mooiste cowboyhoed op, pak je lasso en ga los!